среда, октобар 01, 2008

Govor i muzika za pocetak skolske godine

*U ime svih članova redakcije Studentskog internog radija, želim vam srećan početak školske godine. Posebno, kolegama, studentima prve godine želimo uspešan početak studiranja. 

U okviru programske šeme našeg radija bićete svakodnevno informisani o aktuelnostima na Fakultetu, do vas će sada stizati studentske novosti sa Univerziteta, kao i informacije o studentskom životu s ostalih fakulteta u Srbiji. Preko našeg radija, direktno ćete moći da postavljate pitanja profesorima, da promovišete svoj fakultativni rad i postignuća na Fakultetu, da slušate emisije sa eminentnim stručnjacima iz oblasti obrazovanja, kao i da budete uvek obavešteni o kulturno-umetničkim dešavanjima u gradu i okolini. 

Servisne informacije, kao i prigodnu, svakog dana drugačiju muziku, moći ćete da slušate radnim danima za vreme velikog odmora.

Ovo je naš radio i biće otvoren za svaku novu ideju koja će doprineti emitovanju kvalitetnijeg programa. S tim u vezi, pozivaju se zainteresovani za rad na radiju da se jave svakog radnog dana u toku velikog odmora, a audicija će se održati krajem meseca, o čemu ćete biti naknadno obavešteni.

Još jednom, kolegama brucošima želimo da indekse, koje će danas dobiti, srećno i uspešno popunjavaju.

1. Okkervil River - Bruce Wayne Campbell Interviewed On The Roof Of The Chelsea Hotel, 1979 (5:54)
2. Branka Parlic - MetaMorphosis I (6:39)*
3. Piano Magic - Incurable (Reprise) (4:45)
4. Mazzy Star - Fade Into You (4:51)
5. The DirtBombs - Ever Lovin' Man (2:45)
6. Nick Cave And The Bad Seeds - Let the Bells Ring (4:25)

http://www.mediafire.com/?ntvtmmwjugn

2 коментара:

- је рекао...

ovo moram da cujem >>
1. Okkervil River - Bruce Wayne Campbell Interviewed On The Roof Of The Chelsea Hotel, 1979 (5:54)

:)

Анониман је рекао...

:)