четвртак, октобар 09, 2008

Handsome Keys

*U subotu, 11. oktobra u Areni, domaća publika će imati priliku da čuje i vidi Ališu Kiz, devetostruku dobitnicu Grammy nagrade. Ona je ponovo aktuelna, sa svojim, dugo očekivanim, trećim albumom, As I Am, koji je imao svetsku premijeru 13. novembra prošle godine. Od svog debija 2001, albuma Songs in A Minor, ova rođena Njujorčanka napravila je nezampaćen broj hitova i postigla fantastičan uspeh prodavši preko 20 miliona primeraka albuma širom sveta!

**Poseta beogradskom SKC-u u nedelju 12. oktobra biće prava prilika da čujemo kako zvuče stare i nove pesme uživo, i kako jedan klasičan SubPop bend izgleda u novom milenijumu. HANDSOME FURS su istovremeno i mračni i minimalistični, uvek energični i strasni, a neretko i izuzetno bučni. HANDSOME FURS zvuče tako da nikad ne biste pomislili da iza svega stoje samo dve osobe sa gitarom, ritam mašinom, efektima i vokalom. Jednom je neko rekao da bi HANDSOME FURS za elektronsku muziku mogli da urade isto ono što su WHITE STRIPES učinili za garažnu - da je približe širokoj publici i da otvore vrata mnogim drugim bendovima koji ne pristaju na žanrovske odrednice. HANDSOME FURS zvuče kao post-punk bend koji ima šta da kaže, ali za razliku od mnogih zna način kako da to učini, a da ih svi čuju.

Ulaznice se u pretprodaji po ceni od 800 dinara mogu kupiti na blagajni SKC-a. Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1000 dinara. Koncert počinje posle 21h; uostalom, http://popdepresija.com/

1. Cat Power - Theme from New York, New York (2:00)
2. Rope u+vodi (0:06)
3. Tijana - Alicia (0:33)*
4. Rope - Furs (1:07)**
5. Handsome Furs - Cannot Get Started (3:00)
6. Alicia Keys - Wreckless Love (3:52)
7. Lambchop - A Hold Of You (5:38)
8. Placebo - This Picture (3:34)

09

Нема коментара: