недеља, август 15, 2010

Nadanja izbledela od sećanja na Ostrvo, 15. 8. 05.

Kao što znate iz 10. emisije, e, danaske je taj 3struki rođendan u mojoj porodici (2 puta 56 + 74, znači, 300 godinE), e, ali i 3struki 5. ro, zato što sam, na današnji dan (i to su, sigurno, objavili u :DatUMU), uz malu pomoć mojih prijatelja, svom srcu uslišio želju da smo zajedno sa ove 3 krvave veličine; dobro, samo 1. je takva i nju, naravno, posvećujem babi - malo je 150 g Jaffe (bilo je malo i former 300, al ajd):

Onda, dalje, sa glavnog na jedan od sporednih stejdževa, znan i kao BobanMarkovićev, eto nas, koji nismo otišli na Opeth da ne vređam one koji jesu, po 1. put na ovom plavušanu, kojeg posvećujem babu (nije slovna greška, nego ex-yu igra reči kao i muzika što je ;)); za afektirane utiske sa 2. puta, arhivu blogovu uzduž i popreko:

E, a onda last, but definitely not the least, one and only On i Oni, Nikoline Pećine Loša Semena; našao bih šta sam pisao tad o tome, da mogu, da ne evociram sad osećanja koja su i tad bila pomešana, natopljena suzama i iznaježivana naveliko, oGROMNO! This one one goes out to the ones I LOVE: :Dance, eek, Finnky, Hogon & ZOS (:Primećujete abecedni redosled. ;)) :Poklanjam babinoj bliznakinji, tetki, i bar toliko još ljeta.

Нема коментара: